0

5 octombrie 2013

Actiune umanitara in comuna Costache Negri, judetul Galati

image

In urma inundatiilor survenite in mai multe zone din tara, Organizatia Judeteana Bacau a Partidului Social Democrat a initiat o campanie de colectare si distibuire de alimente, haine si articole de stricta necesitate destinate locuitorilor afectati in urma acestor calamitati.

Transportul a constat in urmatoarele cantitati dealimente si produse colectate: 9 tone de porumb stiuleti, 4 tone porumb boabe, 5 tone grau, 1 tona cartofi, 200 kg orez vrac, legume, apa minerala, ulei, zahar, faina, orez, bulion, articole vestimentare, saltele si piese de mobilier.

Campania initiata de noi este un gest firesc, de solidaritate si normalitate. A sosit randul nostru sa venim, prin astfel de actiuni, in sprijinul celor greu incercati de vitregiile naturii. Dorim sa apreciem in mod deosebit implicarea colegilor din Saucetti, cei care au fost afectati si ei in urma inundatiilor din 2005, 2008 si 2010 si inteleg cel mai bine, din pacate, astfel de situatii extreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>